Матеріали IХ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Факультет агротехнологій та екології - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на IХ Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: черешня; персик; картопля; грунт; цибуля; технології; джеми; гарбуз; харчові технології; ресторанний бізнес; технологія кексів; ковбаси; глива; охорона праці; екологічна структура; клімат; геодезія; харчування дітей