Овочівництво закритого ґрунту: науково-бібліографічний покажчик - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna; Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2019)
Запропонований покажчик містить літературу з питань овочівництва закритого ґрунту з фондів наукової бібліотеки ТДАТУ. Покажчик буде цікавий студентам, аспірантам, викладачам, а також всім хто займається розглядом питань даної тематики.
Keywords: споруди закритого ґрунту; теплиці; обладнання теплиць; обігрів ґрунту; зрошення; рідкі мінеральні добрива