Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 11, т. 3 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2011)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: соняшник; дека; вільні радикальні пари; озонування; похибка виміру; режими; грунт; біомаса; електрод; насіння; діаграма; потокова лінія