АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2019)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у січні.
Keywords: День Соборності України; дуальне навчання; освітні проекти; агроінтернатура; марафон; інтелектуальна власність; книжкові виставки