Ділова англійська мова: навчально-методичний посібник для студентів немовних спеціальностей, "ОКР" магістр денної форми навчання - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (ТДАТУ, 2014)
Затверджено та рекомендовано до друку на засіданні методичної комісії факультету економіки та бізнесу
Keywords: посібник; студент; Individual Assignment; Workbook; спілкування