Диспергування у струминному гомогенізаторі молока, що базується на створенні різниці швидкостей фаз - Лебідь, М. Р.; Заугольніков, М. С. (ТДАТУ, 2018)
У тезах описано конструкцію, механізм, ефективність процесу диспергування в гомогенізаторі молока з роздільною подачею вершків.
Keywords: диспергування молока; гомогенізатор