АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у жовтні.
Keywords: День відкритих дверей; спорт; переробка продукції; винний туризм; козацькі забави; освіта; історія; День поля