Кінематика повороту ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва для колійної системи землеробства - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Сумський національний аграрний університет, 2016)
UK: В роботі наведені теоретичні дослідження впливу конструктивних параметрів ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва для колійної системи землеробства на його кінематичні характеристики при повороті. RU: В работе приведены теоретические исследования влияния конструктивных параметров ширококолейных средств механизации сельскохозяйственного производства для колейной системы земледелия на его кинематические характеристики при повороте. EN: In this paper the theoretical study of effect design parameters wide span tractor for the controlled traffic farming in its kinematic characteristics at rotation are presented.
Кинематика поворота ширококолейных средств механизации сельскохозяйственного производства для колейной системы земледелия
The kinematics of the rotation the wide span tractor of agricultural production for the controlled traffic farming
Keywords: колійне землеробство; мостове землеробство; ширококолійний агрозасіб; кінематика повороту; конструктивно-кінематичні параметри; путевое земледелие; мостовое земледелие; кинематика поворота; track agriculture; bridges agriculture; the broad ahrozasib; kinematics Povoa company; structural parameters; kinematic parameters; ширококолейные средства