Вибір обладнання для раціонального способу відновлення колінчастого валу - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia (ТДАТУ, 2020)
Користуючись методом Паррето визначено, що для електроконтактного напікання раціонально використовувати обладнання на основі токарного верстату.
Keywords: зношені деталі; процес експлуатації двигуна; контактне напікання; метод Паретто; метод відновлення колінчастого валу; електроконтактне напікання