Рухома щока щокової дробарки. Опис до патенту на корисну модель № 157115. Україна - Малюта, Сергій Іванович; Вершков, Олександр Олександрович; Леженкін, Олександр Миколайович; Бондаренко, Лариса Юріївна (My University, 2024)
Рухома щока щокової дробарки, що виконана у вигляді плити з отвором у верхній частині для її підвісу на ексцентриковому валу та оснащена поздовжніми виступами на плоскій робочій поверхні, розташованими щонайменше на двох ділянках, в межах кожної з яких еквівалентна висота однакових виступів та крок їх розташування по ширині щоки на кожній з ділянок зменшуються в напрямку віддалення від верхньої частини плити, згідно з корисною моделлю верхні кромки поздовжніх виступів плоскої робочої поверхні виконані пилкоподібними.
Keywords: рухома щока; щокова дробарка; плита з отвором; ексцентриковий вал; робоча поверхня; поздовжні виступи; пилкоподібні кромки