Вдосконалення конструкції фризера для виробництва морозива - Кідалов, О. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано вдосконалити конструкцію фризера для виробництва морозива
Keywords: харчова промисловість; харчові продукти; харчове виробництво; виробництво морозива; морозиво; фризер