Автоматизована система керування навчальним процесом при дистанційному навчанні - Валієва, К. Р. (My University, 2020)
В роботі наведено приклад ймовірного розвитку систем автоматизації робочого та навчального процесу навчальних закладів України на прикладі розвитку системи автоматизації навчального відділу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: дистанційне навчання; плануванні діяльності навчального закладу; використання аудіо-відеозасобів; комп'ютерні технології