Релігійне підгрунтя становища жінки в третьому тисячолітті - Олексенко, К.; Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2020)
У духовному житті людства неможливо знайти феномен, який протягом тисячоліть, а точніше, впродовж усього його земного існування відігравав би вагомішу роль, ніж релігія. Від кам’яного віку і до сьогодення, зазнаючи дивовижних метаморфоз, живе вона в нерозривному зв’язку з людським духом як надбання світової культури
Keywords: релігійне підгрунття; релігія; релігійні течії; християнство; жінки в буддизмі