Оцінка точності нового способу профілювання нерівностей агрофонів із використанням потенціометричних давачів і аналого-цифрового перетворювача - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2009)
UK: Робота присвячена визначенню погрішності засобу вимірювання нерівностей профілю агрофонів. Практично це досягалося порівнянням результатів безпосереднього вимірювання нерівностей макетного агрофону з результатами профілювання профілографом із встановленим потенціометричним давачем. EN: Work definition of an error a gauge of roughnesses a profile agrarian soils is devoted. Practically it was reached by comparison of results direct measurement of roughnesses a model profile soil with results of profiling by the device with the established gauge of resistance.
Estimation of accuracy of a new way profiling roughnesses of soils with use gauges of resistance and analogue and a digitizer
Keywords: профілограф; профілювання; погрішність; точність; потенціометричний давач