Робочий звіт щодо підсумків виробничих випробувань тестових приладів електронної водопідготовки «Hydroflow Industrial (test)» на теплообмінниках охолодження дистиляту 0TR50W02 (ОБ'ЄКТ “0”) та 0TR70W02 (ОБ'ЄКТ “+”) СК-1 ХЦ ВП «Запорізька АЕС» ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» - Андріанов, Олександр Анатолійович; Бережецький, Олександр Васильович; Ваврикович, Володимир Мирославович; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (ООО «САВ КОМПЛЕКТ», 2020)
Застереження: * Даний Робочий звіт є приватною інтелектуальною власністю осіб-розробників та використовується ними вільно на власний розсуд; * Будь яка фізична або юридична особа може використовувати даний Робочий звіт (копіювання, цитування, посилання та інше) лише за умови обов’язкового посилання: - на «РОБОЧИЙ ЗВІТ щодо підсумків виробничих випробувань тестових приладів електронної водопідготовки «Hydroflow Industrial (test)» на теплообмінниках охолодження дистиляту 0TR50W02 (ОБ'ЄКТ “0”) та 0TR70W02 (ОБ'ЄКТ “+”) СК-1 ХЦ ВП «Запорізька АЕС» ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ», - на наукові праці відповідно до бібліографічного переліку, - на осіб-розробників.
Рабочий отчет по итогам производственных испытаний тестовых приборов электронной водоподготовки «Hydroflow Industrial (test)» на теплообменниках охлаждения дистиллята 0TR50W02 (ОБЪЕКТ “0”) и 0TR70W02 (ОБЪЕКТ “+”) СК-1 ХЦ ОП «Запорожская АЭС» ГП «НАЭК «ЕНЕРГОАТОМ»
Keywords: Hydroflow Industrial (test); охолодження дистиляту 0TR50W02 (ОБ'ЄКТ “0”); охолодження дистиляту; 0TR70W02 (ОБ'ЄКТ “+”) СК-1 ХЦ; ВП «Запорізька АЕС»; ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ»; кальцитна основа; труба подачі технічної води перед ОБ’ЄКТОМ«+»; трубна дошка та внутрішні поверхні теплообмінних труб; ТОТ; труба подачі технічної води перед ОБ’ЄКТОМ«0»; цифровий ендоскоп “TESLONG”; ламінарний шар; турбулентне ядро; карбонатні відкладення; забруднення трубопроводу за діаметром; хімічний склад води