Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 6, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей.
Keywords: інженерна графіка; прикладна геометрія; автоматизоване проектування; комп’ютерне геометричне моделювання; криві Безьє другого степеня; технічні об’єкти; розгортка Пеано-Гільберта; растрове зображення; друга похідна; геометричне моделювання; апроксимація; векторне поле