Пошукові дослідження щодо вирощування соняшника за технологією strip-till - Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Сьогодні одним з головних питань при вирощуванні польових культур є економія ресурсів, в першу чергу палива, та збереження природно-екологічного балансу. EN: The article discusses the results of various options using strip-till technology.
Keywords: дослідження; вирощування соняшника; технологія no-till; технологія strip-till; обробіток грунту; strip-till; technology; row crops; sowing continuous culture