Корпоративна відповідальність бізнесу як один з пріоритетів розвитку підприємств в Україні - Маніло, А. О. (My University, 2019)
На сьогодні, питання сталого розвитку, як такого постає доволі гостро, особливо в Україні. Сучасні концепції соціальної відповідальності, яка є однією з головних елементів формування та забезпечення сталості підприємств і бізнесу в цілому, зазнали певних змін та перетворень. Відтак, ще з другої половини минулого століття, дане питання почало розглядатися більш детально, але не стало актуальним усюди по Україні і донині. Головною проблемою є складність знаходження спільної точки дотику між бізнесом, урядом та суспільством, де соціальна відповідальність була б у пріоритеті.
Keywords: корпоративна відповідальність; соціальна відповідальність; сталий розвиток бізнесу; благодійні справи; корпоративний соціальний маркетинг; соціально-етичні підходи до ведення бізнесу