Математична модель об'єкта керування - Ніконенко, О. А. (ТДАТУ, 2018)
Пропонується система візуалізації методу чисельного інтегрування за допомогою середовища Unity.
Keywords: комп’ютерні технології; середовище Unity; метод чисельного інтегрування; студент