Життя вдалося. Життя триває... - Турчина, С. (My University, 2015)
Коли в житті людини настає черговий ювілей, майже кожен намагається переглянути сторінки свого життєвого шляху, згадати «злети та падіння«, успіхи та невдачі, придбання та втрати - підбити підсумок своїх досягнень. Володимир Миколайович до свого чергового ювілею прийшов з новим досягненням - захистивши докторську дисертацію та отримавши вчену ступінь доктора технічних наук. І ось сьогодні наш ювіляр - ректор університету, доктор технічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, депутат Запорізько« обласної ради. Можна сказати, що життя вдалося, але життя триває...
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ