Проектування привода транспортера в САПР КОМПАС. Курсове проектування з інженерної механіки (деталей машин): навчальний посібник - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (ТДАТУ, 2019)
У навчальному посібнику наведено методи проектування двоступіневих зубчастих редукторів з використанням традиційних розрахункових і сучасних засобів, зокрема комп’ютерної програми тривимірного моделювання КОМПАС компанії АСКОН. Призначений для самостійної підготовки студентів до курсового проектування з курсу «Інженерна механіка (ДМ)».
Keywords: курсовий проект; електродвигун; зубчасті колеса; силовий розрахунок привода; розрахунок валів; деталі редуктора