Дослідження динамічних характеристик широкозахватних орних агрегатів - Коломієць, С. М.; Побігун, А. М.; Kolomiyets, S.; Pobigun, A. (My University, 2008)
UK: У статті надано аналіз стану проблеми дослідження динаміки широкозахватних орних агрегатів та наведено можливі напрями її розв’язання. EN: The analysis of the problem of research o f the dynamics ploughing units is resulted in the article.
Research of the dynamic description of ploughing units
Keywords: грунтообробний агрегат; енергетичний засіб; ширина захвату; ґрунто-кліматичні умови; динаміка агрегату; математична модель; динамічні характеристики; орний агрегат