Опис до деклараційного патенту на винахід № 48698 А "Живильник-насос для плодової або ягідної продукції" - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентиевич; Didur, Volodymyr; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Стручаєв, К. М. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2002)
Живильник-насос для плодової або ягідної продукції, що має корпус, ексцентрично розташований ротор, пластинчасті лопаті, що вільно рухаються в пазах ротора, торцеві кришки, розвантажувальні кільця, нагнітаючий патрубок, підшипники, шків, який відрізняється тим, що у верхній частині корпусу розташований завантажувальний бункер, а у нижній частині корпусу розташований направляючий рукав, причому нагнітаючий патрубок відділений від порожнини корпусу перфорованою перегородкою і має клапан
Keywords: живильник-насос; ротор; пластинчасті лопаті; розвантажувальні кільця; нагнітаючий патрубок; підшипники; шків