Застосування методу морфологічного аналізу при виборі програмного забезпечення - Зінов'єва, Ольга Геннадіївна; Зиновьева, Ольга Геннадиевна; Zinovieva, Olha (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Однією з ключових проблем, що виникають при проведенні наукових досліджень на початковому етапі, є проблема вибору методів, методик і методологій, які можна застосувати в своїй роботі. При виборі оптимальних варіантів програмного забезпечення для завдання, яке потрібно вирішити, постає задача урахування всього комплексу функціональних, експлуатаційних, економічних показників. Тому актуальною є проблема вибору програмного забезпечення на основі морфологічних методів, які дозволяють зосередитись на найбільш суттєвих критеріях аналізу програмного забезпечення, знайти та систематизувати усі можливі альтернативи для даної проблеми. EN: The article discusses the use of the method of morphological analysis when choosing software for the task being implemented.
Keywords: морфологічний аналіз; морфологічна матриця; методи відбору; програмне забезпечення; morphological analysis; morphological matrix; selection methods; software