Удосконалення оприскувача ОП-2000 для використання у виробництві винограду - Бондаренко, А. І.; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (ТДАТУ, 2019)
Переобладнання оприскувача ОП-2000 для можливості обробки насаджень винограду
Keywords: виноград; оприскувач ОП-2000; обприскування; застосування пестицидів; дефлекторний розпилювач