Деклараційний патент на корисну модель № 8618 "Пристрій для дефростації плодової та овочевої або ягідної продукції" - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, К. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla (My University, 2005)
Запропонована корисна модель, що описується, відноситься до: харчової промисловості, а саме до пристроїв консервування плодової та овочевої продукції шляхом заморожування, і подальшої дефростації і може бути використаний на консервних та холодильних підприємствах
Keywords: корисна модель; харчова промисловість; консервування; заморожування; дефростація