Удосконалення консервуючої системи обробітку грунту та засобів механізації для її реалізації - Рябов, В. О.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2016)
В роботі обґрунтована схема долотоподібного робочого органа з розімкнутим кільцевим елементом для основного обробітку ґрунту в консервуючій системі.
Keywords: консервуюча система обробітку грунту; глибоке розпушування; консервуючий шар; пошарове безполицеве розпушування