Експлуатація блоково-модульних машино-тракторних агрегатів: посібник-практикум для виконання лабораторних робіт - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; et al. (Мелітополь: Люкс, 2020)
Посібник-практикум призначено для вивчення та практичного засвоєння знань по курсу “Експлуатація блоково-модульних МТА”. Методична особливість цієї дисципліни полягає в тому, що новий енергетичний засіб розглядається як елемент енерготехнологічного комплексу, складовими частинами якого виступають технологія та МТА для її реалізації. Такий підхід дозволяє оцінити роль енергозасобу в технологічному процесі, визначити його відповідність функційному призначенню та експлуатаційним вимогам до конструкції.
Keywords: посібник-практикум; енергетичні засоби; блоково-модульні агрегати