Ґрунтообробна посівна машина для екологічного зерновиробництва - Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna (My University, 2009)
UK: У статті проаналізовано способи посіву зернових культур. Рекомендовано технологію посіву, як а суттєво відрізняється від попередніх та впливає на зріст врожайності. RU: В стать е проанализированы способы посева зерновых культур. Рекомендовано технологию посева, которая существенно отличается от предыдущих и влияет на рост урожайности. EN:The ways o f crop cultures are analyzed. It is recommended technology of crop, which considerably differs from previous and influences growth of productivity.
Землеобрабатывающая посевная машина для экологического производства зерна
The machine for processing ground, crop and ecological manufacture of a grain
Keywords: сівалка; робочі органи; катки; врожайність; технологія; зернові культури; техніка; посівні комплекси; грунт