Значення аудиторської діяльності для забезпечення сталого розвитку України - Риженко, В. В.; Фабіянська, В. Ю. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Як член ООН, Україна приєдналася до виконання зазначеного документу та для створення відповідних умов з реалізації цілей сталого розвитку в нашій державі реалізує Стратегію сталого розвитку «Україна – 2020». Уже напрацьовано проект Стратегії сталого розвитку України до 2030 року. Цілі сталого розвитку для України до 2030 року визначено Указом Президента України.
Keywords: аудиторська діяльність; сталий розвиток