Облік та планування технічного обслуговування машино-тракторного парку - Бобровник, Р. В.; Щербина, В. М.; Bobrovnyk, R.; Shcherbyna, V. (My University, 2015)
UK: Робота присвячена плануванню технічного обслуговування машино-тракторного парку. RU: Работа посвящена учету и планированию технического обслуживания машино-тракторного парка. EN: Development of software module for accounting and planning of technical service.
Учет и планирование технического обслуживания машино-тракторного парка
A calculation of the maximum bandwidth for binary unbalanced channel
Keywords: технічне обслуговуванння; машино-тракторний парк; поле; посів; польові роботи; технічний огляд; техніка; програма