Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 868 "Місильний орган для інтенсивного замісу тіста" - Лісовенко, О. Т.; Щербина, І. А.; Янаков, Валерій Петрович; Янаков, Валерий Петрович; Yanakov, Valerii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2001)
1 Місильний орган для інтенсивного замісу тіста, що має вал із встановленою на ньому просторовою конічною спіраллю, який відрізняється тим, що просторова конічна спіраль виконана в перерізі у вигляді крила, із встановленим кутом контакту а, причому товщина спіралі складає 2пгг, а довжина її - 2nir ctg a 2 Місильний орган за п 1, який відрізняється тим, що вал виготовлений порожнистим, із виконаними у ньому двома шпонковими пазами
Keywords: місильний орган; заміс тіста; машини для переробки сільськогосподарської сировини; харчова промисловість; тістомісильні машини періодичної дії