Динаміка фіто-маси, проективного покриття та метричних параметрів Chelidonium majus в умовах різних функціональних зон м. Запоріжжя: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Артем'єва, Маргарита (ТДАТУ, 2021)
Метою нашою роботи стало вивчення популяції Чистотілу великого в умовах антропогенного ландшафту.
Keywords: антропогенний ландшафт; чистотіл; популяція; флора