Обґрунтування конструкції циліндричного трієра для розділення сипких матеріалів на класи - Бовкун, О. М. (ТДАТУ, 2018)
Запропоновано конструкцію циліндричного трієра для розділення сипких матеріалів на класи.
Keywords: трієри; сипкі матеріали