Сільськогосподарська рідкісна книга у фонді наукової бібліотеки Таврійського ДАТУ - Білоцька, Ольга Миколаївна; Белоцкая, Ольга Николаевна; Bilotska, Olha (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2017)
У четвертому випуску інформаційного бюлетеня розміщено статті провідних фахівців з різних напрямків бібліотечної роботи, які висвітлюють досвід роботи наукової бібліотеки. Видання призначене широкому загалу працівників бібліотек вищої школи.
Keywords: рідкісна книга; наукова бібліотека