Електричний котел з низькотемпературним нагрівачем - Овчаров, Володимир Васильович; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (ТДАТУ, 2013)
UK: Робота присвячена розробці електричного котла з низькотемпературним нагрівачем, який призначено для нагрівання води. EN: Work is devoted to development of an electric copper with the low-temperature heater which is intended for water heating.
Electric copper With the low-temperature heater
Keywords: електричний котел; низькотемпературний нагрівач; теплова дія струму