Обґрунтування виробництва біогазу в сільськогосподарських підприємствах - Куценко, Юрій Миколайович; Куценко, Юрий Николаевич; Kutsenko, Yurii (ТДАТУ, 2014)
UK: Проведено оцінку потенціалу виробництва біогазу, що базується на сировині тваринного і рослинного походження АПК Луганської області. RU: Проведена оценка потенциала производства биогаза на базе сырья животного и растительного происхождения АПК Луганской области. EN: Evaluated the potential of biogas production based on raw materials of animal and vegetable origin agribusiness Lugansk region.
Обоснование производства биогаза в сельскохозяйственных предприятиях
Substantiation of biogas production in the agricultural enterprises
Keywords: біогаз; біосировина; тваринництво; птахівництво; агропромисловий комплекс