Концептуальна модель удосконалення механізму оцінки рівня соціальної відповідальності бізнесу - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (НАН Украины. Ин-т экономики пром-сти, 2010)
UK: Визначено напрями удосконалення механізму оцінки рівня соціаль ної відповідальності бізнесу через уточнення проявів та розробку мето дики оцінки її рівня з урахуванням відповідності критеріїв оцінки рівня соціальної відповідальності бізнесу вимогам зацікавлених осіб. RU: Определены направления усовершенствования механизма оценки уровня социальной ответственности бизнеса посредством уточнения проявлений и разработки методики оценки ее уровня с учетом соответствия критериев оценки уровня социальной ответственности бизнеса требованиям заинтересованных лиц. EN: The article describes the ways of improving the mechanism of business social responsibility evaluation through clarification of social responsibility and development of methods of evaluation taking in consideration the appropriate criteria of social responsibility evaluation level corresponding to stakeholders.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; стейкхолдери; держава; критерії; принципи оцінки; социальная ответственность бизнеса; стейкхолдеры; государство; критерии; принципы оценки; social responsibility of business; stakeholders; state; criteria; evaluation principals