Застосування міжнародних стандартів у системі управлінського обліку - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Мелітополь: кафедра «Аналіз і контролінг», 2009)
З урахуванням сучасного курсу країни на євроінтеграцію при розробці систем управлінського обліку українські підприємства, у тому числі й аграрні, повинні враховувати вимоги міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ)
Keywords: міжнародні стандарти; управлінський облік; МСФЗ; періодичне планування; LІFO; поточні збитки; випуск продукції