Збутова діяльність підприємства - Торопов, Є. П. (ТДАТУ, 2020)
Збут являє собою вид діяльності суб'єкта, що здійснює господарську діяльність з виробництва та реалізації споживачеві або фірмі-посереднику вироблених товарів. Він є кінцевим етапом перебування продукту на підприємстві, який настає після циклу виробництва і для підприємства є визначальним на шляху до отримання бажаного та очікуваного результату діяльності.
Keywords: збут; менеджер; зарадигма збуту; потреби ринку; система управління