Місце сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів в інфраструктурі аграрного ринку: переваги та мотиваційні аспекти - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (My University, 2010)
UK: Надано характеристику сучасного стану інфраструктури агарного ринку за кількістю її суб’єктів. Визначено місце, роль та переваги сільськогосподарської обслуговуючої кооперації як складової аграрної інфраструктури, призначених для підприємств середнього та малого бізнесу. RU: Встановлено мотиваційні аспекти, які сприятимуть розвитку кооперації. Дана характеристика современного состояния инфраструктуры аграрного рынка по количеству её субъектов. Определено место, роль и преимущества сельскохозяйственной обслуживающей кооперации как составляющей аграрной инфраструктуры, предназначенных для предприятий среднего и малого бизнеса. Выделены мотивационные аспекты, которые могут ускорить развитию кооперации. EN: The characteristics of contemporary position of agrarian market infrastructure divided on subjects are defined. The place, role and advantages of agriculture service cooperation as a part of agrarian infrastructure for SME are determined. Aspects of motivation facilitates for cooperation development are established.
Keywords: аграрний ринок; кооперація; мотиваційні аспекти; розвиток кооперації; market; service