Опис до патенту на корисну модель № 75944 "Плуг" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Хріпун, О. Ю. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Плуг включає раму з причіпним пристроєм, розкіс, корпуси, передплужники та опорне колесо з гвинтовим механізмом. Причіпний пристрій приєднаний до рами плуга за допомогою шарніра, який виготовлений у вигляді дворухомої обертальної кінематичної пари та додатково з'єднаний з нею за допомогою гідроциліндра.
Keywords: плуг; опорне колесо; гвинтовий механізм; причіпний пристрій; гідроциліндр; сільськогосподарське машинобудування; дисковий ніж; передплужники; двигун; підвищення продуктивності плуга