Облік товарів у оптовій торгівлі - Патяка, Т. А. (ТДАТУ, 2018)
Діяльність підприємства оптової торгівлі, на відміну від роздрібного відрізняється, насамперед, кінцевою метою придбання товарів. Також не менш важливим є: забезпечення інформацією, на основі якої можна буде приймати управлінські рішення, розширювати споживчий ринок і не тільки між суб’єктами регіонального значення, але і на рівні світового ринку, яке дасть можливість отримувати більший прибуток від основної діяльності підприємства.
Keywords: торгівельна діяльність; прибутки; оптова торгівля; управлінські рішення; придбання товарів