Оцінка потенціалу та переваги використання біомаси для отримання тепла та електричної енергії - Кузьмін, К. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Проведено оцінку потенціалу та переваг використання біомаси в процесах спалювання та бродіння для отримання тепла та електричної енергії.
Keywords: біомаса; електрична енергія; бродіння; біоценоз; паливо