Опис до патенту на корисну модель № 138139 "Спосіб підготовлення й перероблення відходів гальванічного виробництва" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Спосіб підготовлення й перероблення відходів гальванічного виробництва, згідно з яким осади зневоднюють, обробляють у камері реакції, змішують, висушують та формують вироби, який відрізняється тим, що стабілізують послідовно в часі зневоднений осад з використанням наступних операцій: ламінарного руху, розділення фракцій та інтенсивного переміщування компонентів
Keywords: перероблення відходів гальванічного виробництва; осади; виготовлення будівельних матеріалів