Компетентнісний підхід при навчанні студентів іноземної мови професійного спрямування - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana (My University, 2010)
UK: В статті концептуалізовано інтерпретацію компетентнісного підходу при реалізації іншомовної підготовки студентів в системі вищої професійної освіти в умовах її модернізації. Запропоновано технологію інтегрованого розвитку ключових компетенцій в процесі навчання студентів іноземної мови професійного спрямування. EN: The article conceptualizes the interpretation of the competencе-based approach in teaching foreign languages in the framework of modernization of higher education. The article outlines techniques of integrated development of students’ key competencies in the process of teaching foreign languages for specific purposes.
Keywords: компетентнісний підхід; діяльність; ключові компетенції; іноземна мова професійного спрямування