Обгрунтування основних характеристик коливальної системи - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan; Струков, В. С. (ТДАТУ, 2021)
Врахування вище перерахованих основних характеристик ультразвукової магнітострикційної коливальної системи при обробці біопального буде сприяти його інтенсивній обробці і отриманню стійкої, однорідної дисперсної емульсії.
Keywords: ультразвукова обробка; вплив ультразвуку; випромінювач; резонансна частота; поля випромінювання