Розроблення нової технології сервісного обслуговування сільскогосподарської техніки агропромислових підприємств Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Паршин, Валерій (ТДАТУ, 2021)
Дослідження факторів, які суттєво впливають на систему технічного обслуговування і ремонту сільскогосподарської техніки.
Keywords: сервіс; технічне обслуговування; безвідмовність; технологія; надійність; оптимизація; періодичність; стратегія; економічний ефект