Використання деаераторних установок на підприємствах харчової промисловості - Міліч, В. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Представлена деаераційна установка, що дозволяє видаляти повітря а також сторонні запахи, присмаки з пюре, соків, молока та інших рідких продуктів
Keywords: деаерація; деаераційна установка; харчова промисловість; технічний прогрес; деаераційна установка