Перспективи функціонування ринку плодової продукції - Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Перспективною формою кооперування малих підприємств з крупними садівничими господарствами, а також кооперування підприємств різних організаційно-правових форм є асоціації товаровиробників плодової продукції та продукції її переробки. Такі інтегровані формування поєднують в собі три основні сфери: виробнича – виробництво плодової продукції та продукції для переробки (з визначенням оптимальних за розміром виробництва плодових сировинних зон навколо промислових підприємств); промислова переробки плодової продукції; торгівельні організації по збуту готової плодової продукції та продукції її переробки. EN: The author examined the mechanism of the formation of associations of producers of fruit products and products of its processing. Determining the functioning of integrated circuits based on the formation of the joint venture agreement. These key areas forming associations: manufacturing, industrial processing, marketing and trade. Consider the experience of other countries in the association of producers of agricultural products.
Keywords: ринок; плодова продукція; садівничі господарства; садівничі підприємства; market fruit agroindustrial integration associations; enterprises; stage production of the final product